Italiaanse crème
Hoe zuidelijker hoe zoeter, en dat geldt zeker voor Sicilië. Op het eiland zijn de zoete invloeden vanuit de Arabische overheersing nog voelbaar. Onze selectie van handgemaakte crèmes zijn hier een voorbeeld van. Zoals bijzondere smaken als koffie, limoen, pistache en amandel. Op brood, toast, en crêpes laten deze crèmes zich goed smaken. Of als vulling voor croissants en gebak. Alle crèmes zijn handgemaakt en bevatten geen gehydrogeneerde vetten.
Broodsmeersels
Deze typisch Italiaanse crèmes, ‘crema di dolci’ genoemd, zijn uitstekende broodsmeersels. Heerlijk bij het ontbijt, op een sneetje brood, stokbrood of tussen croissant. Maar ook gewoon op een lepel is het genieten! Kortom, een zoete traktatie die menigeen zal smaken. Bovendien zijn ze vrij van toevoegingen, dus ook nog eens gezond.
Crème voor taart
Deze typisch Siciliaanse smeersels zijn uitstekende crème voor taart. De Italianen gebruiken deze taart crème voor het bakken van allerhande taarten, gebak en cake. Vooral smaken als amandel crème, pistache crème en hazelnoot crème zijn populair en een perfecte vulling voor taarten en andere desserts.