De single-variëteit Trebbiano wijnazijn met zijn frisse en scherpe smaak is perfect om karakter te geven aan alle soorten groente en vlees maar natuurlijk ook iedere salade.
Zuurgraad 6%
Inhoud: 500 ml
Lees meer.
De wijnazijnen van Famiglia Fiorino worden gekenmerkt door een scherpe en zuivere smaak die typerend is voor verzuurde druiven met geproduceerd met klassieke methodes. De smaak wordt verder versterkt door gebruik te maken van slechts één druivensoort, de witte Trebbiano druif.
De single-variëteit Trebbiano wijnazijn met zijn frisse en scherpe smaak is perfect om karakter te geven aan alle soorten groen en vlees.
Wijnazijn is een veelzijdige en smaakvolle toevoeging aan de keuken, ideaal voor het toevoegen van een subtiele wijnachtige zuurgraad aan allerlei gerechten. Het wordt gemaakt door het fermenteren van wijn, wat resulteert in een product met een rijke, complexe smaak.
Over de producent, Famiglia Fiorini:
De oorsprong van Acetaia Cazzola en Fiorini gaat terug tot het begin van de 20e eeuw, 1919 om precies te zijn. Het bedrijf heeft altijd authentieke balsamicoazijn uit Modena geproduceerd in lijn met de traditionele kennis en productiemethodes. Met het gebruik van de druiven van het familiedomein Fiorini, (producent van traditionele balsamicoazijn van Modena DOP en Emiliaanse wijnen sinds 1919) slaagt het bedrijf erin om een volledige "controle van de toeleveringsketen" te behouden, waarbij de druiven het belangrijkste bestanddeel zijn.
De Balsamico Azijnen DOP en IGP, gerijpt en verfijnd voldoen het merk "Famiglia Fiorini" aan de hoogste kwaliteitsnormen en weerspiegelen ze de sterke passie en jarenlange ervaring in het produceren van traditionele Aceto Balsamico producten. Inmiddels staat de 5e generatie aan het roer. Het assortiment bestaat uit Balsamico Azijn van Modena I.G.P., DOP, dressings en crèmes op basis van Balsamico Azijn van Modena I.G.P. en wijnazijn.
Het bedrijf is IFS Higher gecertificeerd, wat betekent dat er een sprake is van een aantoonbare kwaliteit en voedselveiligheid. Er geproduceerd wordt met duidelijke werkinstructies waardoor kans op fouten aanzienlijk verminderd. IFS is ook erkend door het Global Food Safety Initiative (GFSI).
Zuurgraad 6%