De zoetzure witte dressing van Modena wordt verkregen door witte wijnazijn en geconcentreerde most van witte druiven te combineren.
Inhoud: 250ml
Dikte: 1,10 g/ml
Lees meer.
Condimento Bianco
De zoetzure witte dressing van Modena wordt verkregen door witte wijnazijn en geconcentreerde most van witte druiven te combineren. Het speciale recept omvat de toevoeging van een deel balsamicoazijn van Modena IGP, waardoor een unieke mix van delicatesse en een volle smaak ontstaat. Een delicaat en veelzijdig product.
Dikte 1,10 g/ml
Te combineren met gekookte of rauwe groenten, gefrituurde producten, wit vlees, en zachte kazen
Over de producent, Famiglia Fiorini:
De oorsprong van Acetaia Cazzola en Fiorini gaat terug tot het begin van de 20e eeuw, 1919 om precies te zijn. Het bedrijf heeft altijd authentieke balsamicoazijn uit Modena geproduceerd in lijn met de traditionele kennis en productiemethodes. Met het gebruik van de druiven van het familiedomein Fiorini, (producent van traditionele balsamicoazijn van Modena DOP en Emiliaanse wijnen sinds 1919) slaagt het bedrijf erin om een volledige "controle van de toeleveringsketen" te behouden, waarbij de druiven het belangrijkste bestanddeel zijn.
De Balsamico Azijnen DOP en IGP, gerijpt en verfijnd voldoen het merk "Famiglia Fiorini" aan de hoogste kwaliteitsnormen en weerspiegelen ze de sterke passie en jarenlange ervaring in het produceren van traditionele Aceto Balsamico producten. Inmiddels staat de 5e generatie aan het roer. Het assortiment bestaat uit Balsamico Azijn van Modena I.G.P., DOP, dressings en crèmes op basis van Balsamico Azijn van Modena I.G.P. en wijnazijn.
Het bedrijf is IFS Higher gecertificeerd, wat betekent dat er een sprake is van een aantoonbare kwaliteit en voedselveiligheid. Er geproduceerd wordt met duidelijke werkinstructies waardoor kans op fouten aanzienlijk verminderd. IFS is ook erkend door het Global Food Safety Initiative (GFSI).