100% Italiaanse durum tarwegriesmeel
500 gram; 4 personen
Kooktijd: 6 -10 minuten
Pasta getrokken door bronzen mallen
Droogproces op lage temperatuur en langzame droging tot 28 uur
Een uitzonderlijke pasta met een unieke, ruwe en poreuze textuur
Lees meer.
De Tubettoni van Pastificio Ercoli hebben een cilindrische vorm en een rechte snede. Deze typische pastavorm uit Campanië wordt vaak gebruikt om gebakken pastataarten van te maken. Ze zijn ook erg lekker met vleessaus of tomatensausen.
Alleen Italiaanse grondstoffen van buitengewone hoge uitmuntendheid.
• Het beste 100% Italiaanse durum tarwegriesmeel met een hoog eiwitgehalte gelijk aan of groter dan 14%, om een elastische pasta te garanderen met een buitengewone consistentie.
• 100% Italiaanse verse eieren van scharrelkippen voor de eierpastalijn.
Bereiding:
• Gebruik van Bronzen mallen
• Droogproces op een lage temperatuur en zeer langzame droging tot 28 uur
Hoge kwaliteit:
Hierdoor is de pasta van de hoogste kwaliteit. Mede door de goede kwaliteit van de spaghetti hecht de pastasaus goed aan de pasta. Hierdoor wordt uw pastagerecht nog lekkerder.
Gewicht | 500 gram |
Aantal personen | 4 |
Biologische | Nee |
Kooktijd | 6- 10 minuten |
Land van herkomst | Italië |
Merk | Pastificio Ercoli |
Bronzen mal | Ja |
Gluten | Ja |