Antico Crostino Toscano naar oorspronkelijk recept uit de regio Arezzo en is gebaseerd op levers, maar er is ook kippenvlees, augurken, kappertjes en likeurwijn toegevoegd.
Delicate combinatie!
Heerlijk op een crostini
Inhoud: 210 gram
Lees meer.
In elke Toscaanse familie is er een andere variant van het levercrostini-recept. In sommige versies worden alleen levers gebruikt, in andere wordt milt of rundvlees toegevoegd; sommigen gebruiken ansjovis en anderen gebruiken appel. Elk gebied claimt zijn eigen recept als origineel, volgens dat gezonde, typisch Toscaanse parochialisme dat steden en dorpen die eigenlijk heel dicht bij elkaar staan in hun tradities altijd als rivalen heeft gezien. Het recept dat is gekozen voor deze Antico Crostino Toscano behoort tot de meest delicate: het komt oorspronkelijk uit de gebieden rond Arezzo en is gebaseerd op levers, maar er is ook kippenvlees, augurken, kappertjes en likeurwijn. Eet smakelijk!
Gebruik: Heerlijk op een crostini of toastje
Inhoud: 210 gram
Over Toscana in Tavola
Sinds 1997 onderscheidt het inmiddels bekende merk TOSCANA IN TAVOLA het topassortiment van ambachtelijke productie in Castellina Marittima, provincie Pisa. Alle producten worden altijd volledig natuurlijk geproduceerd, verpakt in glazen potten, bereid zoals u dat thuis zou doen door een team van professionele koks en gecontroleerd volgens strenge kwaliteitsnormen. Bovendien hebben we sinds 2006 enkele BIO-producten ontwikkeld, gemaakt van zowel plantaardige als vleesingrediënten uit gecertificeerde biologische landbouw. Alsof dat nog niet genoeg is, wordt alles verkregen met alleen schone elektriciteit, afkomstig van 100% hernieuwbare bronnen. De nieuwe uitdaging die we met enthousiasme hebben besloten aan te gaan, wordt vertegenwoordigd door de zogenaamde „korte toeleveringsketen”: naast de productie die altijd volledig in Toscane heeft gelegen en het voortdurende onderzoek naar en heropleving van oude traditionele Toscaanse recepten, verhogen we geleidelijk het gebruik van lokale grondstoffen; op deze manier hopen we de authenticiteit van onze smaken verder te versterken en de economie van het prachtige gebied waartoe we behoren te helpen.