Toscaanse wildragout, een mix van groot wild, wilde zwijnen, herten en damherten met een Toscaanse BGA extra vierge olijfolie. En dit allemaal gezoet, volgens traditie, met pure chocolade.
Inhoud: 210 gram
Lees meer.
Als we het hebben over de Toscaanse gastronomische traditie, speelt wild uiteraard een belangrijke rol. Dit recept is een mix van groot wild, wilde zwijnen, herten en damherten, allemaal uit Toscane en met een Toscaanse BGA extra vierge olijfolie. EN dit allemaal gezoet, volgens traditie, met pure chocolade.
Over Toscana in Tavola
Sinds 1997 onderscheidt het inmiddels bekende merk TOSCANA IN TAVOLA het topassortiment van ambachtelijke productie in Castellina Marittima, provincie Pisa. Alle producten worden altijd volledig natuurlijk geproduceerd, verpakt in glazen potten, bereid zoals u dat thuis zou doen door een team van professionele koks en gecontroleerd volgens strenge kwaliteitsnormen. Bovendien hebben we sinds 2006 enkele BIO-producten ontwikkeld, gemaakt van zowel plantaardige als vleesingrediënten uit gecertificeerde biologische landbouw. Alsof dat nog niet genoeg is, wordt alles verkregen met alleen schone elektriciteit, afkomstig van 100% hernieuwbare bronnen. De nieuwe uitdaging die we met enthousiasme hebben besloten aan te gaan, wordt vertegenwoordigd door de zogenaamde „korte toeleveringsketen”: naast de productie die altijd volledig in Toscane heeft gelegen en het voortdurende onderzoek naar en heropleving van oude traditionele Toscaanse recepten, verhogen we geleidelijk het gebruik van lokale grondstoffen; op deze manier hopen we de authenticiteit van onze smaken verder te versterken en de economie van het prachtige gebied waartoe we behoren te helpen.