Een kant en klare tomatensaus gemaakt van verse Siccagno tomaat
Deze tomatensaus is Glutenvrij
Inhoud 350 gram
Lees meer.
Een kant en klare tomatensaus gemaakt van verse gepelde tomatenpulp met hieraan toegevoegd basilicum.
Ingrediënten: tomaat 95%, uien,extra vierge olijf olie, zout, suiker, basilicum 0,2%.
Deze Salsa Pelata is de ideale salsa voor bij de pasta of risotto. De salsa is geschikt voor de bereiding van diverse gerechten zoals aubergines alla parmigiana (met parmezaan), pizza's, bruschetta en als bodem voor venusschelpen (vongole)
Na opening is het nog enkele dagen houdbaar in de koelkast.
Er zijn geen gehydrogeneerde vetten en gluten toegevoegd.
Tudia een plaats op Sicilië. Maar Tudia is ook een kleine familieboerderij in het hart van Madonie, Sicilië. Echt Siciliaans, de kenmerkende "siccagno" -tomaat van Madonie zijn de enige tomaten die worden gebruikt bij de productie van hun zoete, smakelijke en rijke sauzen. Alles ingrediënten zijn 100% Siciliaans.