Menu
EUR

Siciliaanse wijnsaus: Gelatine di Vino

Deze wijnsaus is een echte Siciliaanse delicatesse, ‘Gelatine di Vino’! Gemaakt van de beste wijn uit Siciliaanse wijngaarden.

4 Producten
Toon:
Daidone
-Wat-*krachtige wijnsaus van Syrah druif*-Smaak-*zwarte bessen en chocolade smaak*-Lekker bij-*kaas, rood vlees of bij dessert*
-Inhoud-
*140 gram*
Meer
-Wat-*krachtige wijnsaus van Syrah druif*-Smaak-*zwarte bessen en choc...
€5,99 €5,50 €4,99 €4,58
Je bespaart 17%
 
 
Daidone
Wijnsaus van bekendste Siciliaanse druif Nero d'Avola
Fruitige en zoetige smaak met kruidje
Lekker als saus of dressing bij kaas, rood vlees of dess...
Meer
Wijnsaus van bekendste Siciliaanse druif Nero d'Avola
Fruitige en zoe...
€5,99 €5,50
 
 
Daidone
-Wat-*wijnsaus gemaakt van de Malvasia druif*-Smaak-*zoete smaak met tinten van noten en zuur*-Lekker bij-*jonge kaas, dessert of vlees*
-Inhoud-
*1...
Meer
-Wat-*wijnsaus gemaakt van de Malvasia druif*-Smaak-*zoete smaak met t...
€5,99 €5,50
 
 
Daidone
-Wat-*wijnsaus van Inzolia druif*-Smaak-*fruitig en bloemig*-Lekker bij-*kaas, vlees of dessert*
-Inhoud-
*140 gram*
Meer
-Wat-*wijnsaus van Inzolia druif*-Smaak-*fruitig en bloemig*-Lekker bi...
€5,99 €5,50 €4,99 €4,58
Je bespaart 17%
 
 
Toon 1 - 4 van 4
Siciliaanse wijnsaus: Gelatine di Vino

Sicliaanse wijnsaus

Een delicatesse zijn deze ‘Gelatine di Vino’ zeker! Wijnsaus gemaakt van betere wijnen uit Siciliaanse wijngaarden. Deze authentieke wijnsaus combineert een krachtige wijnsmaak met de bijzondere textuur van gelatine. De sauzen zijn verkrijgbaar in verschillende heerlijke smaken, zoals Nero d'Avola, Malvasia, Inzolia en Syrah, veelal gemaakt van typisch inheemse druivensoorten.  

Deze wijnsaus wordt nog altijd op traditionele en ambachtelijke wijze bereid. Tijdens het productieproces wordt de wijn aan de kook gebracht, waarbij door korte verdamping de alcohol aan de wijn onttrokken wordt. Tegelijkertijd blijven de aroma’s, die kenmerkend zijn voor de gebruikte druivensoorten, bewaard. Geniet van een heerlijke wijnsaus die bij meer gerechten past dan u denkt!

Waar past deze wijnsaus bij?


Wijnsaus
past vele gerechten. Zo is het absoluut een smaakmaker bij verschillende kazen. De rode wijnsaus kunt u uitstekend bij een biefstuk serveren. Apart, of al smeltend over het vlees. Ook bij foie gras en paté zal een ‘Gelatine di Vino’ niet misstaan. De lichtere soorten, zoals de Malvasia en Inzolia, passen naast kaas, ook uitstekend bij gegrilde vis. Donkere wijngelei, gemaakt van de Syrah druif, vpast perfect bij harde kazen, wild en gegrild vlees. Tot slot kunt u, net als de Sicilianen zelf, deze wijnsaus ook gebruiken bij desserts, zoals taarten, cake en ijs.

Wijnsaus kopen

Dit prachtige product uit Italië is nu ook makkelijk in Nederland te verkrijgen. Via onze webwinkel haalt u snel en eenvoudig een Gelatine di Vino in huis!

Merken
Prijs
Min Max
Sluiten
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €55,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »