Tagliatelle is gemaakt van 100% Italiaans durum tarwe griesmeel en water.
Inhoud: 500 gram
Kooktijd 11- 12 minuten
Geperst in bronzen mallen - pasta al bronzo
Van oorsprong een pastasoort uit de regio Emilia- Romagna
Lees meer.
Tagliatelle is een typische eierpasta uit Midden- en Noord-Italië. De naam van deze pastasoort is afgeleid van het werkwoord "snijden" of "snijden", aangezien ze worden verkregen door het deeg in dunne vellen uit te rollen en te snijden, nadat het is opgerold.
Ingrediënten:
100% Italiaans durum tarwe griesmeel (van harde tarwe) en water. Deze pasta soort is 100% natuurlijk.
Bevat Gluten
Kooktijd:
De kooktijd van Tagliatelle pasta is 11-12 minuten. Tagliatelle laat zich makkelijk koken. Tijdens het koken wel even roeren in de pan, zodat de pasta niet aan elkaar gaat plakken.
Durum Tarwe
De Tagliatelle is gemaakt van 100 % durum tarwe dat wordt verbouwd in Zuid Italië, Crotone. Een grove, harde korrel. Door de hoge kwaliteit aan tarwe, het gebruik van bronzen mallen en langzame droogtijd, krijgt deze pasta zijn bekende 'bite'.
Voor 2 personen:
1/2 kg mosselen (mosselen kunnen ook vervangen worden door garnalen)
4 eetlepel extra vierge olijfolie
1 teen Knoflook
1 glas witte wijn
200 gr Tagliatelle Astorino
1 hand gesneden peterselie
peper naar behoefte toevoegen
20 minuten voorbereiden- 30 minuten koken
Buon Appetito!!