Deze Tagliatelle pasta is gemaakt van durum tarwe griesmeel. Deze lintpasta wordt vaak gecombineerd met een saus. Bolognese saus of juist een roomsaus in combinatie met zalm en groene groente.
Pasta voor iedere dag.
Inhoud: 500 gram
Lees meer.
Generatie na generatie evolueert het familiebedrijf voortdurend
Het verhaal begon in 1843 en evolueerde in de loop der jaren gedurende 6 generaties. Vandaag is het bedrijf samenwerkingen aangegaan met gekwalificeerde leveranciers aan wie het verwerkingsrecepten en grondstoffen levert om de beste producten te verkrijgen die op de markt kunnen worden gebracht.
Het bedrijf is nu een gevestigde nationale en internationale realiteit, gespecialiseerd in de productie van pasta's en producten op basis van tomaten.
Onze verscheidenheid aan pasta van durumtarwe
Durumtarwegriesmeelpasta is een grote klassieker van de Italiaanse gastronomische cultuur. Gemaakt met de beste granen geselecteerd uit de hele wereld, garandeert het een uitstekende kookweerstand, mede dankzij een productieproces dat smaak en homogeniteit aan het product geeft.
Het drogen respecteert de tijd die nodig is voor de grondstof, geeft kleurschakeringen en verbetert de kwaliteiten van de granen die we selecteren.
Tagliatelle is een Italiaanse pasta soort uit de regio Emilia Romagna. Pasta in de vorm van een nestje.
In droge vorm zijn de linten zeven mm breed, in gekookte vorm worden zij acht mm breed. De pasta wordt meestal met een saus geserveerd, waarvan de wel de Bolognese saus de bekendste is. Echter een roomsaus in combinatie met zalm en groene groente zijn ook zeker aan te bevelen bij Tagliatelle.