Geselecteerde kwaliteitsolijven van de “Cultivar Taggiasca”, uitsluitend afkomstig uit Ligurië, ontpit, extra vierge olijfolie en een vleugje pepperoncino.
Perfect om sauzen en vlees- en visgerechten te verrijken om te genieten tijdens een aperitiefje.
Lees meer.
Geselecteerde kwaliteitsolijven van de “Cultivar Taggiasca”, uitsluitend afkomstig uit het achterland van de Ponente Ligurië, ontpit en geconserveerd in uitstekende extra vierge olijfolie. Ideaal, dankzij het kleine formaat, om sauzen en vlees- en visgerechten te verrijken.
De variëteit “Cultivar Taggiasca” heeft kleine afmetingen, een langwerpige vorm en een iriserende kleur. Deze variëteit aan olijven, typisch voor West-Ligurië, wordt in beperkte hoeveelheden geteeld en is uniek in zijn categorie, dankzij de perfecte combinatie van bodem, water en klimaat.
Na de oogst worden de “Cultivar Taggiasca”-olijven een jaar bewaard in een pekel bestaande uit water, zout, kruiden en natuurlijke smaken. Vervolgens worden ze volgens een speciaal verwerkingsproces ontpit en verpakt in extra vierge olijfolie.
Ideaal, dankzij het kleine formaat, om sauzen en vlees- en visgerechten te verrijken of om van te genieten tijdens een aperitiefje.