De traditionele Spaghetti.
100% Italiaanse durum tarwe en helder bronwater en geperst door bronzen mallen- Pasta al bronzo.
Inhoud: 500 gram
Lees meer.
Traditionele Spaghetti.
Inhoud: 500 gram
Spaghetti alla carbonara
Ingrediënten (voor 4 personen)
400 gram spaghetti
100 gram pancetta (Italiaans spek) in blokjes
12 plakjes pancetta
4 eieren
100 gram Parmezaanse kaas
Verse peper
Bereiding
Bak de pancetta tot deze krokant is.
Kook de spaghetti in een grote pan beetgaar. Laat ze uitlekken en doe de pancetta blokjes erbij.
Maak een sausje van de eieren, de helft van de Parmezaanse kaas en de verse peper. Haal de pan van het vuur. Roer het mengsel goed door de pasta heen.
De pasta heeft nog genoeg warmte om de saus te verhitten. Zorg ervoor dat de pan van het vuur is anders ontstaan er stolsels van de saus.
Strooi de rest van de kaas over het gerecht en garneer ieder bord met de plakjes pancetta.
Buon appetito!