Menu
EUR
Gragnano Spaghetti - Pasta di Gragnano, 500 gram
€7,25 Incl. btw
Toevoegen aan winkelwagen
Gragnano Spaghetti - Pasta di Gragnano, 500 gram
Gragnano
(0)

Gragnano Spaghetti - Pasta di Gragnano, 500 gram

€7,25 Incl. btw
Op voorraad

De traditionele Spaghetti.
100% Italiaanse durum tarwe en helder bronwater en geperst door bronzen mallen- Pasta al bronzo.
Inhoud: 500 gram Lees meer.

1-2 Werkdagen
  • Gratis verzending vanaf €55
  • Eigen import
  • Honderden échte Italiaanse delicatessen
  • Direct uit voorraad

Productomschrijving

Spaghetti

Traditionele Spaghetti.

Inhoud: 500 gram


Spaghetti alla carbonara

Ingrediënten (voor 4 personen)
400 gram spaghetti
100 gram pancetta (Italiaans spek) in blokjes
12 plakjes pancetta
4 eieren
100 gram Parmezaanse kaas
Verse peper

Bereiding
Bak de pancetta tot deze krokant is.

Kook de spaghetti in een grote pan beetgaar. Laat ze uitlekken en doe de pancetta blokjes erbij.

Maak een sausje van de eieren, de helft van de Parmezaanse kaas en de verse peper. Haal de pan van het vuur. Roer het mengsel goed door de pasta heen.

De pasta heeft nog genoeg warmte om de saus te verhitten. Zorg ervoor dat de pan van het vuur is anders ontstaan er stolsels van de saus.

Strooi de rest van de kaas over het gerecht en garneer ieder bord met de plakjes pancetta.

Buon appetito!

Reviews

0/5
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
0 beoordelingen

Recent bekeken

Gragnano Spaghetti - Pasta di Gragnano, 500 gram
Gragnano
Spaghetti - Pasta di Gragnano, 500 gram
€7,25 €6,65
 

Specificaties

0/5
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
0 beoordelingen
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €55,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Beoordeel Gragnano Spaghetti - Pasta di Gragnano, 500 gram

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »