Ambachtelijk zanddeeggebakje gevuld met hazelnootcrème
Canestrini alla Nocciola is een traditioneel Siciliaans gebakje
Individueel verpakt om versheid in tact te houden. Verpakt in een kleurrijke cadeaudoos
Inhoud: 170 gram-8 stuks
Lees meer.
Canestrini alla Nocciola is een tradiotioneel Siciliaans koekje, gemaakt van kruimeldeeg. De koekjes gevuld met hazelnootcrème. De koekjes zijn afzonderlijk verpakt om de smaak en de versheid intact te houden.
Het kan sporen van melk en noten bevatten
Inhoud: 170 gram-8 stuks-per stuk verpakt - in een mooie cadeauverpakking.
INGREDIËNTEN Zachte tarwebloem type 00, volledig plantaardige margarine (vetten (palm), oliën (zonnebloem)), suiker, zetmeel, eieren Vers gepasteuriseerd, boter, dextrose, melkeiwitten, rijsmiddel (natriumwaterstofcarbonaat, dinatriumdifosfaat, Tarwezetmeel); Zout, Smaakstoffen. Hazelnootcrèmevulling (50% min.), (suiker, plantaardige oliën (zonnebloemolie, Palma)), hazelnoten (14%), magere cacaopoeder, magere melkpoeder, emulgator: E322 lecithine Soja; Smaakstoffen); Geroosterde Hazelnoot (1%). Kan sporen van (andere) noten bevatten.
Over Peluso
De geschiedenis van Peluso begon in 1964 met een kleine ambachtelijke werkplaats in Modica, een parel op Sicilië. Het geloof in de eeuwenoude zoetwarentradities, onlosmakelijk verweven met de liefde voor de smaken van ons geliefde Sicilië en het respect voor de tijden van de natuur, blijven, net als toen, de componenten van een ‘magisch recept’, dat kwaliteit en smaak garandeert voor al onze producten, die naar gebak ruiken, net als vroeger.
Vanuit deze uitgangspunten is ons werk ontstaan, ondersteund door de ervaring van drie generaties meester-patissiers, die, geïnspireerd en ontroerd door een grote passie, met trots hun kennis aan ons hebben doorgegeven en nog steeds een onophoudelijke bron van inspiratie zijn voor onze creaties zoetwaren.
Centraal staat de producten die verrassen en prikkelen met een unieke en onnavolgbare smaak, waarbij we vakkundig de beste ingrediënten kiezen en elke dag op zoek gaan naar de perfecte balans tussen natuurlijkheid en smaak.
Als de "hoofd" ingrediënten van de recepten selecteert Modica alleen uitstekende grondstoffen: zeer fijne amandelen, Siciliaanse pistachenoten, Mothia-zout, Francofonte-sinaasappels, meel verkregen dankzij oude Siciliaanse methoden en fijne cacaopasta uit Ecuador. Alles wordt gecombineerd met speciale ambachtelijke productieprocessen.
Uit de gepassioneerde verbeeldingskracht van ons team ontstaan de heerlijke gebakjes op amandelbasis en dat proef je!
Zoals Aristoteles zei: uitmuntendheid is immers geen handeling, maar een gewoonte.