Ambachtelijk heerlijk zachte pistache amandelkoekjes van Sicilië
2 soorten pistache koekjes
Inhoud: 250 gram - 12 stuks
Individueel verpakt om de smaak en versheid intact te houden,
Lees meer.
Pistakì heeft een intense smaak en een zachte kern. Het zijn ambachtelijke amandel- en pistachegebakjes met een zachte en delicate consistentie. Een waar genot voor de smaakpapillen, 100% Siciliaans.
Ambachtelijk gebak in een elegante doos van 250 g, individueel verpakt om de smaak en versheid intact te houden
Paste di mandorla (amandelspijs koekjes) heeft een kruimelige textuur, zachte binnenkant en onmiskenbare smaak. Amandelspijs is het icoon van het Siciliaans gebak, die je de hemelse kant van dit prachtige eiland zal laten proeven.
De Siciliaanse Dolcezze, zijn amandelkoekjes met pistache in 2 varianten en zijn ambachtelijk gemaakt volgens Siciliaanse traditie.
Mét amandel – Il mandaloro- is de amandelboom –
Over Peluso
De geschiedenis van Peluso begon in 1964 met een kleine ambachtelijke werkplaats in Modica, een parel op Sicilië. Het geloof in de eeuwenoude zoetwarentradities, onlosmakelijk verweven met de liefde voor de smaken van ons geliefde Sicilië en het respect voor de tijden van de natuur, blijven, net als toen, de componenten van een ‘magisch recept’, dat kwaliteit en smaak garandeert voor al onze producten, die naar gebak ruiken, net als vroeger.
Vanuit deze uitgangspunten is ons werk ontstaan, ondersteund door de ervaring van drie generaties meester-patissiers, die, geïnspireerd en ontroerd door een grote passie, met trots hun kennis aan ons hebben doorgegeven en nog steeds een onophoudelijke bron van inspiratie zijn voor onze creaties zoetwaren.
Centraal staat de producten die verrassen en prikkelen met een unieke en onnavolgbare smaak, waarbij we vakkundig de beste ingrediënten kiezen en elke dag op zoek gaan naar de perfecte balans tussen natuurlijkheid en smaak.
Als de "hoofd" ingrediënten van de recepten selecteert Modica alleen uitstekende grondstoffen: zeer fijne amandelen, Siciliaanse pistachenoten, Mothia-zout, Francofonte-sinaasappels, meel verkregen dankzij oude Siciliaanse methoden en fijne cacaopasta uit Ecuador. Alles wordt gecombineerd met speciale ambachtelijke productieprocessen.
Uit de gepassioneerde verbeeldingskracht van ons team ontstaan de heerlijke gebakjes op amandelbasis en dat proef je!
Zoals Aristoteles zei: uitmuntendheid is immers geen handeling, maar een gewoonte.