Menu
EUR
Daidone Zeezout uit Trappani, bereid met Siciliaanse wilde venkel
€4,49 Incl. btw
Toevoegen aan winkelwagen
Daidone Zeezout uit Trappani, bereid met Siciliaanse wilde venkel
Daidone
(0)

Daidone Zeezout uit Trappani, bereid met Siciliaanse wilde venkel

€4,49 Incl. btw
Op voorraad

Zeezout met wilde venkelzaad uit Sicilië
Ambachtelijk grof knisperend zeezout met licht anijsachtige wilde venkel
Te gebruiken met vis, wit vlees, pancetta, kip, salades en pasta
Inhoud: 140 gram Lees meer.

1-2 Werkdagen
  • Gratis verzending vanaf €55
  • Eigen import
  • Honderden échte Italiaanse delicatessen
  • Direct uit voorraad

Productomschrijving

Sale marino con Finocchietto - zeezout met wilde venkel

Deze smaakmaker is het resultaat als je overheerlijke Siciliaanse wilde venkel en zeezout van de hoogste kwaliteit samenbrengt. Het is de ideale oppepper voor visgerechten en onmisbaar bij de bereiding van porchetta!. Ook lekker over gebakken aardappels, salades en kip en rauwkost.

Inhoud 140 gram
Ingrediënten zeezout , wilde venkel
Gebruik vis, wit vlees, (Porchetta!), salades, kip en pasta

Zeezout met wilde venkel gebruiken

Het zeezout komt goed tot zijn recht als het na het koken of bakken over het gerecht wordt gestrooid. Maar om te koken is het natuurlijk ook zeer geschikt. De vorm van de zeezoutkristallen zorgt ervoor dat het zout minder snel oplost dan gewoon zout waardoor smaak en structuur langer behouden blijven. Daarnaast, is het geen heerlijk gebaar om je gerecht bij het aantal tafel gaan, te bestrooien met dit knisperende zeezout?

100% natuurlijk, geen toevoegingen
Aromatische smaak van Siciliaanse wilde venkel  VERWAR DIT NIET MET VENKELKNOL
Gebruikt door Italiaanse topchefs

Zeezout uit Trapani, Sicilië

Voor de noordwestkust Sicilië ligt Trapani waar al eeuwen zeezout op traditionele wijze wordt gewonnen. Het zout wordt simpelweg verkregen door zeewater voor de kust in kwelders te laten verdampen. De productie wordt met de hand gedaan en het zout wordt op natuurlijke wijze gedroogd. Dit alles op dezelfde wijze als eeuwen geleden in de tijd van de Feniciërs . Het karakter van het zeezout wordt vormgegeven door het zeewater, de zon en de wind. Dit unieke zeezout staat er bekend enorm goed te zijn voor de gezondheid. Zo is het rijk aan magnesium en bevat het veel mineralen zoals sulfaten, calcium, magnesium, kalium, ijzer en sporenelementen zoals strontium, mangaan, jodium, zink, fluoriden, zilver, boor, silicium, koper. Allemaal zeer belangrijke bouwstoffen voor het menselijke lichaam!

Bewaaradvies

Het zeezout dient altijd droog en koel te worden bewaard. Na opening kan het nog lange tijd gebruikt worden.

Reviews

0/5
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
0 beoordelingen

Recent bekeken

Specificaties

0/5
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
0 beoordelingen
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €55,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Beoordeel Daidone Zeezout uit Trappani, bereid met Siciliaanse wilde venkel

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »