Ambachtelijk bereide Salame al Tartufo
Truffel-salamiworst van 125 gram
Lactose- en glutenvrij
Lees meer.
Salame al Tartufo heeft een aloude oorsprong; de salamitraditie van Negrini gaat terug tot het jaar 1955 toen de Negrini-familie met de bereiding van fijne vleeswaren begon. De Salame al Tartufo is dus doorspekt met traditie en ambacht. Vroeger zocht men het “witte goud” samen met varkens en wilde zwijnen, nu gaan honden zoals de Lagotto Romagnolo mee op truffeljacht. Medium grofgemalen biedt de kleine Salame al Tartufo uit Renazzo een volle truffelsmaak.
Door de doorzichtige verpakking van de Salame al Tartufo ziet u duidelijk wat u krijgt; een mooie truffelsalami op smaak gemaakt met zeezout, peper, Italiaanse specerijen en natuurlijk truffel. Deze truffelsalami bestaat voor 100% uit mager varkensvlees gemengd met stukjes spek. Salame al Tartufo is vooral lekker als antipasto. En hij is ook heerlijk in combinatie met zuurkoolstamppot.
Natuurlijk vrij van lactose en gluten.