Rode pesto van verse tomaten, basilicum, walnoten en verse ricotta van schapenmelk. Alle grondstoffen zijn authentiek Siciliaans. Geschikt voor het op smaak brengen van pasta, vlees en visgerechten of voor het vullen van fantasierijke bruschetta. Lees meer.
Typisch Siciliaanse pesto, romig en fluweelzacht in de mond, gecreëerd door de combinatie van verse tomaat, basilicum, walnoten en verse schapenricotta.
Gebruik: uitstekend geschikt voor het op smaak brengen van een goed bord pasta, voor het vullen van fantasierijke bruschetta eenvoudig op toast, of voor het op smaak brengen van vlees- en visgerechten.
Ingrediënten: tomatenpulp 38%, zonnebloemolie, tomatenconcentraat 20%, verse schapenricotta (melk, wei, zout) 7%, basilicum, walnoten 3%, extra vergine olijfolie, wijnazijn, knoflook, zout, chili.
• Typisch Siciliaanse pesto gemaakt door een combinatie van verse tomaten, basilicum, walnoten en verse ricotta van schapenmelk. Alle grondstoffen zijn authentiek Siciliaans en 100% natuurlijk.
• Uitstekend geschikt voor het op smaak brengen van een goed bord pasta, voor het vullen van fantasierijke bruschetta, eenvoudig uit te smeren op geroosterd brood, of voor het op smaak brengen van vlees- en visgerechten.
• Fijne en zeer aromatische smaak.