100% Italiaanse durum tarwegriesmeel
500 gram; 4 personen
Kooktijd: 9 - 10 minuten
Pasta getrokken door bronzen mallen
Droogproces op lage temperatuur en langzame droging tot 28 uur
Een uitzonderlijke pasta met een unieke, ruwe en poreuze textuur
Lees meer.
Rigatoni van Pastificio Ercoli is een uitstekende pasta die dagelijks gebruikt kan worden. Rigatoni zijn brede, dikke buizen met brede ribbels en wordt vaak gecombineerd met een Amatriciana-tomatensaus, cacio e pepe-saus of arrabbiata saus. Deze buisvormige pasta heeft als groot voordeel dat saus gemakkelijk in de holtes kan trekken, wat de smaak van het gerecht ten goede komt.
Alleen Italiaanse grondstoffen van buitengewone hoge uitmuntendheid.
• Het beste 100% Italiaanse durum tarwegriesmeel met een hoog eiwitgehalte gelijk aan of groter dan 14%, om een elastische pasta te garanderen met een buitengewone consistentie.
• 100% Italiaanse verse eieren van scharrelkippen voor de eierpastalijn.
Bereiding:
• Gebruik van Bronzen mallen
• Droogproces op een lage temperatuur en zeer langzame droging tot 28 uur
Hoge kwaliteit:
Hierdoor is de pasta van de hoogste kwaliteit. Mede door de goede kwaliteit van de spaghetti hecht de pastasaus goed aan de pasta. Hierdoor wordt uw pastagerecht nog lekkerder.
Gewicht | 500 gram |
Aantal personen | 4 |
Biologische | Nee |
Kooktijd | 9 tot 10 minuten |
Land van herkomst | Italië |
Merk | Pastificio Ercoli |
Bronzen mal | Ja |
Gluten | Ja |