Trofie met pistache pesto en garnalen
Ook zo 'n een liefhebber van pasta pesto? Maar dan met pistache pesto! Wat een voortreffelijke smaakbeleving.
Pasta pesto.., maar dan even anders. Pasta met Pistache pesto uit Sicilië. Een pesto met een zoete, delicate smaak en een fris, aromatisch aroma.
Met dit recept heeft u binnen een handomdraai een heerlijke pasta pesto op tafel gezet
Trofie met pistache pesto en garnalen
Bereidingstijd: 15 minuten
Ingrediënten voor 2 personen
- 200 gram Trofie pasta,Trofie pasta
- 1 pot Pistache Pesto van Campo d'Oro,Pistache pesto
- 150 gram gepelde garnalen,
- extra vergine olijfolie, extra vergine olijfolie
- zout en peper.
Bereiding:
Bak de gepelde garnalen in een pan met een scheutje olijfolie, zout en een snufje peper. Voeg hier aan toe de Pistache pesto. Verhit deze even op een lage temperatuur mee.
Kook ondertussen, met een klein snufje zout, de Trofie pasta in ruim water al dente. Giet af en voeg een klein scheutje extra vergine olijfolie toe
Voeg de Trofie pasta toe aan de Pistache pesto met de garnalen en meng de pasta met de Pesto pistache.
Serveer het warm.
Buon Appetito!