Menu
EUR
  • Gratis verzending vanaf €55
  • Eigen import
  • Honderden échte Italiaanse delicatessen
  • Direct uit voorraad

Tagliatelle met garnalen in pesto en verse tomaat

Tagliatelle met garnalen in pesto en verse tomaat

Een gerecht dat explodeert van frisheid en mediterrane smaken! De garnalen combineren met de pesto en tomaten voor een niet te missen genot.

Gerecht voor 4 personen


Ingrediënten:
- 1 teentje verse Knoflook
- 1 witte Ui
- Verse tomaten, in stukjes gesneden ( of eventueel een blikje verse tomaten  cherry-tomaatjes-pomodorini in blik )
- 400 gram Garnalen
- Scheutje Witte wijn
- Pesto toevoegen naar smaak - Pesto alle genovese
- 400 gram Tagliatelle Tagliatelle van Astorino of Tagliatelle igp Pasta-di-Gragnano
- Parmazaanse kaas
- Scheutje extra vierge olijfolie


Bereidingswijze:
1. Snijd de knoflook en de ui fijn. Fruit de knoflook en ui in een pan tot ze goudbruin en geurig zijn.
2. Voeg hieraan de gehakte tomaten toe en laat 10 minuten koken, af en toe roeren.
3. Voeg vervolgens de garnalen toe en giet er een klein scheutje witte wijn bij. Laat de wijn verdampen om de smaken te versterken.
4. Kook de tagliatelle volgens de gebruiksaanwijzing. Giet deze af en meng een klein scheutje extra vierge olijfolie Extra vierge olijfolie/
5. Voeg ten slotte de pesto toe en meng met de gekookte tagliatelle met de saus in de pan, zodat het een geheel wordt.


Vergeet niet te garneren met wat Parmezaanse kaas en een paar blaadjes verse basilicum!

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €55,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »