Menu
EUR
  • Gratis verzending vanaf €55
  • Eigen import
  • Honderden échte Italiaanse delicatessen
  • Direct uit voorraad

Spaghetti alla Puttanesca

Spaghetti alla Puttanesca

 
 
Dit recept voor spaghetti Puttanesca combineert tomaten, smaakvolle kappertjes en ansjovisfilets, waardoor een symfonie van smaak ontstaat. 
 
Ingrediënten:
- Extra vierge Olijfolie
- 1 teentje knoflook
- Gepelde tomaten (gepelde tomaten)
- Olijven
- Ontzoute kappertjes
- Ansjovisfilets
- Oregano
- Spaghetti
- Peterselie
 
Bereidingswijze:
1. Bak een teentje knoflook in olijfolie in een pan.
2. Verwijder de knoflook en voeg de gepelde tomaten, olijven en ontzoute kappertjes toe.
3. Laat koken en voeg dan de gesneden ansjovisfilets en een klein beetje oregano toe.
4. Laat de saus een paar minuten koken.
5. Kook de spaghetti 2/3 van de tijd in NIET-gezouten water.
6. Doe ze vervolgens in de pan met de saus om het koken af ​​te maken. Voeg indien nodig kookwater toe.
7. Voeg zodra ze gaar zijn een beetje peterselie toe.
 
Buon Appetito!
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €55,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »