Spaghetti alla Puttanesca
Dit recept voor spaghetti Puttanesca combineert tomaten, smaakvolle kappertjes en ansjovisfilets, waardoor een symfonie van smaak ontstaat.
Ingrediënten:
- Extra vierge Olijfolie
- 1 teentje knoflook
- Gepelde tomaten (gepelde tomaten)
- Olijven
- Ontzoute kappertjes
- Ansjovisfilets
- Oregano
- Spaghetti
- Peterselie
Bereidingswijze:
1. Bak een teentje knoflook in olijfolie in een pan.
2. Verwijder de knoflook en voeg de gepelde tomaten, olijven en ontzoute kappertjes toe.
3. Laat koken en voeg dan de gesneden ansjovisfilets en een klein beetje oregano toe.
4. Laat de saus een paar minuten koken.
5. Kook de spaghetti 2/3 van de tijd in NIET-gezouten water.
6. Doe ze vervolgens in de pan met de saus om het koken af te maken. Voeg indien nodig kookwater toe.
7. Voeg zodra ze gaar zijn een beetje peterselie toe.
Buon Appetito!