Menu
EUR
  • Gratis verzending vanaf €55
  • Eigen import
  • Honderden échte Italiaanse delicatessen
  • Direct uit voorraad

Salade van zomers rood fruit en zoete pistache kaas en Condimento di Balsamico

Salade van zomers rood fruit, zoete pastiche kaas een Condimento di Balsamico

Ingrediënten:

100 g roomkaas
100 g ricotta 
50 g kristalsuiker
1 citroen (schil en sap )
1 bakje gehakte pistachenoten en gehakte hazelnoten
100 gram frambozen
100 g aardbeien
100 g bosbessen
100 gram bramen
1 takje fijn gesneden muntblaadjes
4 eetlepels poedersuiker
Scheutje Condiment di Balsamico Rose

 

Bereiding:

BEREID DE KAAS
Gebruik een spatel om de roomkaas met de gezeefde ricotta te mengen. Voeg de suiker en de citroenschil toe.
Giet het mengsel in een bakje en bewaar het in de koelkast tot gebruik.

BEREIDING FRUIT EN NOTEN
Was en droog het fruit. Leg het gewassen en gedroogde rode fruit op een serveerschaal.

Hak de hazelnoten en de pistachenoten heel fijn.Doe de fijngehakte pisctache noten en de hazelnoten in een apart kom.

BEREID DE KAASRONDJES
Verdeel het kaasmengsel in kleine bolletjes en doe rol deze door de fijn gesneden pistache en de hazelnoten. Leg de bolletjes op het fruit.

DE DRESSING
Besprenkel hierover de Condiment di Balsamico over.

Versier met muntblaadjes en limoenschijfjes.

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €55,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »