Menu
EUR
  • Gratis verzending vanaf €55
  • Eigen import
  • Honderden échte Italiaanse delicatessen
  • Direct uit voorraad

Rigatoni con Ragu alla Bolognese

Rigatoni con Ragu alla Bolognese

 

Hoofdgerecht
4 personen
3 uur bereidingstijd

INGREDIËNTEN:

  • 250 g Rigatoni van Pastificio del Colle of een andere korte pasta
  • 500 gram Rundergehakt
  • 250 gam Varkensgehakt
  • 250 gr Tomatenpuree
  • 50 gram Selderij
  • 50 gram Witte uien
  • 50 gram Wortelen
  • 250 ml Witte wijn
  • 1 eetlepek Extra vergine olijfolie
  • 3 liter Water
  • 40 gram Volle melk
  • Zout naar smaak
  • Zwarte peper naar smaak

 

VOORBEREIDING:

  • Snijd de bleekselderij, wortel en ui fijn.
  • Giet de olie in een pan, voeg de gesneden groenten en bak gedurende 10 minuten.
  • Voeg het zowel het varkensgehakt rundvleesgehakt toe.
  • Bak het gehakt zachtjes. Voeg vervolgens de witte wijn toe.
  • Zodra de alcohol verdampt is, voegt u tomatenpuree toe.
  • Giet vervolgens slechts 1 van de 3 liter water erbij, voeg een snufje zout toe, meng en laat een uur op middelhoog vuur koken. Herhaal dit telkens, zodra het water is verdampt.
  • Voeg op het laatst zout en peper toe, zet het vuur uit en voeg de melk toe.
  • Kook de Rigatoni volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Buon Appetito!

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €55,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »