Deze ragout van wit vlees wordt bereid volgens het traditionele recept zoals vroeger ragout werd gemaakt op het boerenerf. Alleen wit vlees, zoals kip, konijn en kalkoen uit Toscane wordt voor deze ragout gebruikt.
Inhoud: 210 gram
Lees meer.
Deze ragout van wit vlees wordt bereid volgens het traditionele recept zoals vroeger ragout werd gemaakt op het boerenerf. Alleen wit vlees, zoals kip, konijn en kalkoen wordt voor deze ragout gebruikt. Het vertegenwoordigt een lichte variant in vergelijking met de traditionele rund- en varkensragù en is een traditioneel gerecht van het Toscaanse land.
Over Toscana in Tavola
Sinds 1997 onderscheidt het inmiddels bekende merk TOSCANA IN TAVOLA het topassortiment van ambachtelijke productie in Castellina Marittima, provincie Pisa. Alle producten worden altijd volledig natuurlijk geproduceerd, verpakt in glazen potten, bereid zoals u dat thuis zou doen door een team van professionele koks en gecontroleerd volgens strenge kwaliteitsnormen. Bovendien hebben we sinds 2006 enkele BIO-producten ontwikkeld, gemaakt van zowel plantaardige als vleesingrediënten uit gecertificeerde biologische landbouw. Alsof dat nog niet genoeg is, wordt alles verkregen met alleen schone elektriciteit, afkomstig van 100% hernieuwbare bronnen. De nieuwe uitdaging die we met enthousiasme hebben besloten aan te gaan, wordt vertegenwoordigd door de zogenaamde „korte toeleveringsketen”: naast de productie die altijd volledig in Toscane heeft gelegen en het voortdurende onderzoek naar en heropleving van oude traditionele Toscaanse recepten, verhogen we geleidelijk het gebruik van lokale grondstoffen; op deze manier hopen we de authenticiteit van onze smaken verder te versterken en de economie van het prachtige gebied waartoe we behoren te helpen.