De Toscaanse Eendenragù wordt volgens het eeuwenoude recept bereid, met toevoeging van een beetje sinaasappel- en schil, als een vleugje klasse om de delicatesse van dit vlees te versterken met een absoluut unieke en onmiskenbare smaak.
Inhoud 180 gram
Lees meer.
De eendentraditie is in verschillende Italiaanse regio’s zeer sterk; denk aan Veneto en zijn typische recepten. Zelfs in Toscane is eendenragù een wijdverbreide traditie, als smaakmaker voor lange, zelfgemaakte pasta, zoals Pici of Bigoli.De Toscaanse Eendenragù in Tavola® wordt precies volgens het eeuwenoude recept bereid, met toevoeging van een beetje sinaasappel- en sinaasappelschil, als een vleugje klasse om de delicatesse van dit vlees te versterken met een absoluut unieke en onmiskenbare smaak.
Zoals gezegd past hij uitstekend bij lange pasta zoals Pici of Bigoli. Het gaat meestal goed samen met vrij volle rode wijnen.
Combineert fantastisch met een stevige Italiaanse rode wijn.
Gebruik: Heerlijk met tagliatelle pasta of op een crostini
Inhoud: 180 gram, genoeg voor een hoofdgerecht voor 2 tot 3 personen
Over Toscana in Tavola
Sinds 1997 onderscheidt het inmiddels bekende merk TOSCANA IN TAVOLA het topassortiment van ambachtelijke productie in Castellina Marittima, provincie Pisa. Alle producten worden altijd volledig natuurlijk geproduceerd, verpakt in glazen potten, bereid zoals u dat thuis zou doen door een team van professionele koks en gecontroleerd volgens strenge kwaliteitsnormen. Bovendien hebben we sinds 2006 enkele BIO-producten ontwikkeld, gemaakt van zowel plantaardige als vleesingrediënten uit gecertificeerde biologische landbouw. Alsof dat nog niet genoeg is, wordt alles verkregen met alleen schone elektriciteit, afkomstig van 100% hernieuwbare bronnen. De nieuwe uitdaging die we met enthousiasme hebben besloten aan te gaan, wordt vertegenwoordigd door de zogenaamde „korte toeleveringsketen”: naast de productie die altijd volledig in Toscane heeft gelegen en het voortdurende onderzoek naar en heropleving van oude traditionele Toscaanse recepten, verhogen we geleidelijk het gebruik van lokale grondstoffen; op deze manier hopen we de authenticiteit van onze smaken verder te versterken en de economie van het prachtige gebied waartoe we behoren te helpen.