Ingrediënten: Plantaardige pistachecrème min. 44% (suiker, plantaardige oliën en vetten, oliën (zonnebloem), vetten (palm, palmpit), pistache 15%, magere melkpoeder [10%], cacaoboter, wei in poeder, lactose , emulgator (E322 zonnebloemlecithine), natuurlijk aroma); Koekje 44% (zachte tarwebloem type 00, geheel plantaardige margarine (palmvet), olie (zonnebloem), suiker, verse hele gepasteuriseerde eieren, smaakstoffen); Pistache witte chocolade min. 11,8% (suiker, plantaardige vetten (palmpitten), pure pistachepasta min. 15% (pistache, natuurlijke kleurstof E141), magere melkpoeder [8%], cacaoboter, lactose, emulgator (E322 zonnebloemlecithine). ), Smaakstoffen); 0,2% geroosterde pistache. Kan sporen bevatten van: amandelen, walnoten, hazelnoten en pinda's
Over Peluso
De geschiedenis van Peluso begon in 1964 met een kleine ambachtelijke werkplaats in Modica, een parel op Sicilië. Het geloof in de eeuwenoude zoetwarentradities, onlosmakelijk verweven met de liefde voor de smaken van ons geliefde Sicilië en het respect voor de tijden van de natuur, blijven, net als toen, de componenten van een ‘magisch recept’, dat kwaliteit en smaak garandeert voor al onze producten, die naar gebak ruiken, net als vroeger.
Vanuit deze uitgangspunten is ons werk ontstaan, ondersteund door de ervaring van drie generaties meester-patissiers, die, geïnspireerd en ontroerd door een grote passie, met trots hun kennis aan ons hebben doorgegeven en nog steeds een onophoudelijke bron van inspiratie zijn voor onze creaties zoetwaren.
Centraal staat de producten die verrassen en prikkelen met een unieke en onnavolgbare smaak, waarbij we vakkundig de beste ingrediënten kiezen en elke dag op zoek gaan naar de perfecte balans tussen natuurlijkheid en smaak.
Als de "hoofd" ingrediënten van de recepten selecteert Modica alleen uitstekende grondstoffen: zeer fijne amandelen, Siciliaanse pistachenoten, Mothia-zout, Francofonte-sinaasappels, meel verkregen dankzij oude Siciliaanse methoden en fijne cacaopasta uit Ecuador. Alles wordt gecombineerd met speciale ambachtelijke productieprocessen.
Uit de gepassioneerde verbeeldingskracht van ons team ontstaan de heerlijke gebakjes op amandelbasis en dat proef je!
Zoals Aristoteles zei: uitmuntendheid is immers geen handeling, maar een gewoonte.