Pesto Trapanese bestaat uit de ingrediënten: Siciliaanse tomaten, basilicum en de beroemde Avola- amandelen. Deze pesto is perfect als pastasaus voor bij de Busiata pasta, maar ook geroosterd brood of het smaak brengen van vlees- en visgerechten. Lees meer.
Deze pesto wordt gemaakt met de volgende ingrediënten: Siciliaanse tomaten, basilicum en de beroemde Avola- amandelen. De pesto Trapanese dus.
• Typisch Siciliaanse pesto, gecreëerd door de combinatie van verse tomaten, basilicum en Avola-amandelen. Alle grondstoffen zijn authentiek Siciliaans en 100% natuurlijk.
• Uitstekend om een goed bord pasta op smaak te brengen, fantasierijke bruschetta te vullen door het eenvoudig op geroosterd brood te smeren, of om vlees- en visgerechten op smaak te brengen.
• Fijne en zeer aromatische smaak. Het heeft een donkerrode kleur.
Ingrediënten: 52% tomatenpulp, zonnebloemolie, 8% basilicum, 6% gedroogde tomaat, tomatenpuree, 3% avola-amandelen, wijnazijn, zout, knoflook, chili, zuurteregelaars: melkzuur, ascorbinezuur.
Totaal 180 gram