Pesto met basilicum uit Liguria en truffel
Een verrassende combinatie van basilicum en truffel
Te gebruiken om tagliatelle, ravioli of gnocchi op smaak te brengen
180 gram
Lees meer.
Deze bijzondere truffelpesto gemaakt van Genovese pesto D.O.P. met basilicum en witte truffel.
Een verrassende smaakcombinatie van de frisheid van de pesto met basilicum en de zo typische geur en smaak van de verfijnde witte truffel.
Deze truffelpesto is geschikt voor het op smaak brengen van elk type gerecht als tagliatelle, gnocchi of ravioli. Maar deze pesto is ook ideaal een pizza of de aardappels uit de oven.
Witte truffel (Tuber magnatum) is de meest exclusieve en kostbare soort truffel. Deze truffel groeit slecht in een bepaalde regio's in Italië. De maanden Oktober en november zijn de maanden waarin de truffels traditioneel door honden gezocht worden die door hun goede reukvermogen de truffels met hun snuit uit de grond woelen.
Ingrediënten:
Ligurische basilicum D.O.P 30%, extra vierge olijfolie, zonnebloempitolie, Grana Padano, Witte Truffel 3%, (Knol Borchii) Or. Italië, walnoten,pijnboompitten, zout, knoflook.
Antioxidant: ascorbinezuur, zuurteregelaar: citroenzuur.