Penna rigata I.G.P. Gragnano | Gragnano pasta bij Amesi.nl| - Amesi Delicatessen
Menu
EUR
Pastificio D'Aniello Penna rigata I.G.P. - Pasta di Gragnano, 500 gram
€6,49 Incl. btw
Toevoegen aan winkelwagen
Pastificio D'Aniello Penna rigata I.G.P. - Pasta di Gragnano, 500 gram
Pastificio D'Aniello
(0)

Pastificio D'Aniello Penna rigata I.G.P. - Pasta di Gragnano, 500 gram

€6,49 Incl. btw
Op voorraad

De penne rigate heeft een cilindrische vorm met schuine uiteinden en een geribbelde buitenkant
100% Italiaans durum tarwe griesmeel en zuiver bronwater uit de Monti Lattari-bron
Pasta getrokken door bronzen mallen
Inhoud: 500 gram Lees meer.

1-2 Werkdagen
  • Gratis verzending vanaf €55
  • Eigen import
  • Honderden échte Italiaanse delicatessen
  • Direct uit voorraad

Productomschrijving

Penna rigata I.G.P. - Pasta di Gragnano

De Penne Rigate I.G.P. van het merk D'Aniello is een hoogwaardige pasta uit Gragnano, Italië, die voldoet aan de strikte normen van de "Indicazione Geografica Protetta" (I.G.P.). Deze certificering garandeert dat de pasta is geproduceerd met traditionele methoden en ingrediënten uit de specifieke geografische regio.

De Penne rigate I.G.P. heeft een cilindrische vorm met schuine uiteinden en een geribbelde buitenkant, wat zorgt voor een uitstekende hechting van sauzen.

De pasta wordt gemaakt van 100% Italiaanse durumtarwegries en lokaal, kalkarm water uit Gragnano. Het productieproces omvat het persen door bronzen mallen, wat de pasta een ruwe textuur geeft, en een langzaam droogproces bij lage temperaturen om de kwaliteit en smaak te behouden.

Pasta uit Gragnano: De hoogst gewaardeerde pasta ter wereld!

Pasta uit Gragnano in Campania, Italië, staat bekend om zijn uitzonderlijke kwaliteit, mede dankzij het unieke lokale microklimaat. De stad, gelegen tussen de Monti Lattari en de Amalfi-kust, profiteert van constante luchtstromen van de Tyrreense Zee. Deze zee- en bergwinden zorgen voor een gelijkmatige, langzame droging van de pasta, wat de natuurlijke smaken van de durum tarwe behoudt en een kenmerkende textuur geeft.

Het was om deze reden dat de koning van Napels in de 18e eeuw besloot dat slechts twee plaatsen geschikt waren om de tarwe te verbouwen voor de rest van de bevolking: Napels en Gragnano (IGP staat voor een “gegarandeerd streekproduct”). De durumtarwe moest bovendien vermengd worden met het calciumarme bronwater van de Monti Lattari gebergte.

Alle pasta van Pastificio D'Aniello IGP worden gemaakt van het beste grofkorrelige griesmeel van de eerste extractie, dat vervolgens wordt vermengd met zuiver bronwater uit de Monti Lattari-bron. Het traditionele trekken van de pasta door bronzen mallen en het lange en delicate droogproces bij lage temperatuur helpen om dit ​​unieke en kwalitatief hoogstaande product af te maken.

Deze Italiaanse specialiteit Penne rigate I.G.P. weegt 500 gram en wordt in een mooie transparante zak geleverd.

  • Van 100% Italiaans durum tarwemeel gemengd met het calciumarme bronwater uit het Lattari gebergte
  • Pasta wordt strikt door bronzen mallen getrokken
  • In een transparante zak van 500 gram 
  • Lactosevrij
  • Leverancier: Pastificio D'Aniello uit Gragnano

Reviews

0/5
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
0 beoordelingen

Recent bekeken

Pastificio D'Aniello  Penna rigata I.G.P. - Pasta di Gragnano, 500 gram
Pastificio D'Aniello
Penna rigata I.G.P. - Pasta di Gragnano, 500 gram
€6,49 €5,95
 

Specificaties

0/5
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
0 beoordelingen
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €55,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Beoordeel Pastificio D'Aniello Penna rigata I.G.P. - Pasta di Gragnano, 500 gram

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »