Menu
EUR
Gloria Pecorino met stukjes peperkorrel, Pecorino Bucaro Pepato Spicchi
€10,99 Incl. btw
Toevoegen aan winkelwagen
Gloria Pecorino met stukjes peperkorrel, Pecorino Bucaro Pepato Spicchi
Gloria
(0)

Gloria Pecorino met stukjes peperkorrel, Pecorino Bucaro Pepato Spicchi

€10,99 Incl. btw
Op voorraad

Een Toscaanse rauwmelkse kaas gemaakt van schapenmelk, waaraan na 4 maanden rijping peperkorrels zijn toegevoegd. De Pecorino Bucaro Pepato gesneden in fijne reepjes is heerlijk en perfect op de Italiaanse borrelplank.
Stuk, vacuum verpakt ca. 250 gram Lees meer.

1-2 Werkdagen
  • Gratis verzending vanaf €55
  • Eigen import
  • Honderden échte Italiaanse delicatessen
  • Direct uit voorraad

Productomschrijving

Pecorino met stukjes peperkorrel - Pecorino Bucaro Pepato Spicchi

Een Toscaanse rauwmelkse kaas gemaakt van schapenmelk, waaraan na 4 maanden rijping smakelijke peperkorrels worden toegevoegd. De Pecorino Bucaro Pepato – bijvoorbeeld in fijne reepjes gesneden – is gewoonweg heerlijk!
Stuk, vacuum verpakt ca. 250 gram Wordt gekoeld verzonden

Ingrediënten: Gepasteuriseerde schapenmelk 94,98%, zout 4%, zwarte peper 1%, stremsel 0,02%, conserveermiddel E235 (oppervlakkig), korstkleurstoffen E 160B, E172.

Gemiddelde voedingswaarden per 100 g product

Energiewaarde 1609 KJ/388 kcal

Vetten 32 g (inclusief 20 g verzadigde vetzuren)

Koolhydraten 0g (waarvan suiker 0g)

Eiwitten 25 g

Zout 4,5 g

Reviews

0/5
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
0 beoordelingen

Recent bekeken

Specificaties

0/5
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
0 beoordelingen
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €55,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Beoordeel Gloria Pecorino met stukjes peperkorrel, Pecorino Bucaro Pepato Spicchi

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »