Een Toscaanse rauwmelkse kaas gemaakt van schapenmelk, waaraan na 4 maanden rijping peperkorrels zijn toegevoegd. De Pecorino Bucaro Pepato gesneden in fijne reepjes is heerlijk en perfect op de Italiaanse borrelplank.
Stuk, vacuum verpakt ca. 250 gram
Lees meer.
Een Toscaanse rauwmelkse kaas gemaakt van schapenmelk, waaraan na 4 maanden rijping smakelijke peperkorrels worden toegevoegd. De Pecorino Bucaro Pepato – bijvoorbeeld in fijne reepjes gesneden – is gewoonweg heerlijk!
Stuk, vacuum verpakt ca. 250 gram Wordt gekoeld verzonden
Ingrediënten: Gepasteuriseerde schapenmelk 94,98%, zout 4%, zwarte peper 1%, stremsel 0,02%, conserveermiddel E235 (oppervlakkig), korstkleurstoffen E 160B, E172.
Gemiddelde voedingswaarden per 100 g product
Energiewaarde 1609 KJ/388 kcal
Vetten 32 g (inclusief 20 g verzadigde vetzuren)
Koolhydraten 0g (waarvan suiker 0g)
Eiwitten 25 g
Zout 4,5 g