Siciliaanse fusilli met pistache; gemaakt van Siciliaanse durum tarwe en pistache
De pasta smaakt naar pistache en is zacht en romig
Lekker bij rode pesto's of pistache pesto met giunciale of pancetta en als salade
Inhoud: 250 gram
Lees meer.
Fusilli, gemaakt van semola di grano duro Siciliano, én pistache uit Sicilië. Twee culinaire symbolen uit Sicilië, verwerkt in de fusilli vorm. Deze fusilli pistacchio is ongeveer zes á zeven centimeter lang. Maak er een complete pistache maaltijd van met pesto pistache van Campo d'oro - spekjes, verschillende paddenstoelen en zongedroogde tomaatjes. De smaak is uniek, zacht en deze pasta is zeer voedzaam. Koken, en bedruppelen met Siciliaanse olijfolie is eigenlijk al voldoende.
Inhoud | 250 gram |
Ingrediënten | pistache, Siciliaanse durum tarwe griesmeel, water |
Kooktijd | 4 á 6 min |
Houdbaarheid | 24 - 36 maanden |