Parmezaanse kaas ca 800 gram 24 maanden gerijpt
993 Parmezaanse Kaas
Traditioneel gerijpt in Emilia-Romagna, Italië.
Deze Parmigiano Reggiano is minimaal 24 maanden (langzaam rijpingsproces) gerijpt op houten planken. Het resultaat is een rijke, nootachtige smaak met natuurlijke zoutkristallen en een stevige, korrelige textuur.
Te gebruiken:
Heerlijk over pasta, risotto, salades of als smaakvolle snack in blokjes bij een glas wijn.
Bewaren:
Koel bewaren (max. 7°C). Na openen afgedekt houden en bij voorkeur binnen 14 dagen consumeren.
Ingrediënten: Koemelk, zout, stremsel.
Allergenen : Bevat melk (lactosevrij door rijping)
Voedingswaarden per 100 g
- Energie: 1671 kJ / 402 kcal
- Vet: 30 g
- – waarvan verzadigd: 20 g
- Koolhydraten: 0 g
- – waarvan suikers: 0 g
- Eiwitten: 32 g
- Zout: 1.6 g
Herkomst: Italië