Menu
EUR
Pastificio D'Aniello Pappardella I.G.P. - Pasta di Gragnano, 500 gram
€6,49 Incl. btw
Toevoegen aan winkelwagen
Pastificio D'Aniello Pappardella I.G.P. - Pasta di Gragnano, 500 gram
Pastificio D'Aniello
(0)

Pastificio D'Aniello Pappardella I.G.P. - Pasta di Gragnano, 500 gram

€6,49 Incl. btw
Op voorraad

Pappardelle is een extra brede lintpasta.
100% Italiaans durum tarwe griesmeel en zuiver bronwater uit de Monti Lattari-bron.
Pasta getrokken door bronzen mallen
Droogproces op lage temperatuur en langzame droging tot 28 uur
Inhoud: 500 gram Lees meer.

1-2 Werkdagen
  • Gratis verzending vanaf €55
  • Eigen import
  • Honderden échte Italiaanse delicatessen
  • Direct uit voorraad

Productomschrijving

Pappardella I.G.P. - Pasta di Gragnano

De Italianen koesteren graag veel van hun oude, traditionele gastronomie. Recepten worden nog van generatie op generatie doorgegeven en dat geldt zeker voor die van de pastabereiding. In de privésfeer is het vaak la mamma die haar kookkunsten heimelijk overdraagt.

Deze handgemaakte Pappardelle van Pastificio D'Aniello IGP, strengen of nesten van brede pasta, zijn kenmerkend voor de traditionele Toscaanse keuken. Het ambachtelijke productieproces resulteert in een ruw en poreus oppervlak dat ideaal is voor het absorberen van rijke sauzen op basis van wild of paddenstoelen. In Toscane zijn ze wereldberoemd en vaak te vinden op het menu, zoals de Pappardelle al Cinghiale (met wild zwijn) of een wildsaus van haas.

Pasta uit Gragnano: De hoogst gewaardeerde pasta ter wereld!

Pasta uit Gragnano in Campania, Italië, staat bekend om zijn uitzonderlijke kwaliteit, mede dankzij het unieke lokale microklimaat. De stad, gelegen tussen de Monti Lattari en de Amalfi-kust, profiteert van constante luchtstromen van de Tyrreense Zee. Deze zee- en bergwinden zorgen voor een gelijkmatige, langzame droging van de pasta, wat de natuurlijke smaken van de durum tarwe behoudt en een kenmerkende textuur geeft.

Het was om deze reden dat de koning van Napels in de 18e eeuw besloot dat slechts twee plaatsen geschikt waren om de tarwe te verbouwen voor de rest van de bevolking: Napels en Gragnano (IGP staat voor een “gegarandeerd streekproduct”). De durumtarwe moest bovendien vermengd worden met het calciumarme bronwater van de Monti Lattari gebergte.

Alle pasta van Pastificio D'Aniello IGP worden gemaakt van het beste grofkorrelige griesmeel van de eerste extractie, dat vervolgens wordt vermengd met zuiver bronwater uit de Monti Lattari-bron. Het traditionele trekken van de pasta door bronzen mallen en het lange en delicate droogproces bij lage temperatuur helpen om dit ​​unieke en kwalitatief hoogstaande product af te maken.

  • Van 100% Italiaans durum tarwemeel gemengd met het calciumarme bronwater uit het Lattari gebergte
  • Pasta wordt strikt door bronzen mallen getrokken
  • Verpakt in een transparante foliezak van 500 gram
  • Lactosevrij
  • Leverancier: Pastificio D'Aniello uit Gragnano

 

 

Reviews

0/5
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
0 beoordelingen

Recent bekeken

Pastificio D'Aniello  Pappardella I.G.P. - Pasta di Gragnano, 500 gram
Pastificio D'Aniello
Pappardella I.G.P. - Pasta di Gragnano, 500 gram
€6,49 €5,95
 

Specificaties

0/5
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
0 beoordelingen
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €55,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Beoordeel Pastificio D'Aniello Pappardella I.G.P. - Pasta di Gragnano, 500 gram

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »