Italiaanse licht pikante spek Pancetta D.O.P. Piccante
Van varkensvlees en peperpasta uit Calabrië, zout, zwarte peper, antioxidant, conserveringsmiddelen (kaliumnitraat en dinatriumnitriet)
Per stuk circa 200 gram
Lactose- en glutenvrij
Lees meer.
Pancetta D.O.P. Piccante bestaat uit het beste van het Italiaanse varkensbuikvlees van varkens die in Calabrië zijn geboren en getogen. Deze klassieke Italiaanse bacon mag eigenlijk geen bacon heten want hij is zoveel lekkerder dan onze gewone spek. De Pancetta D.O.P. Piccante wordt eerst 1 tot 2 weken gepekeld, daarna gewassen, gekruid, met wijnazijn en chilipoeder omgeven en minimaal 30 dagen aan de lucht gedroogd.
Pancetta D.O.P. Piccante heeft een lichtzoute en hartige pikante smaak. Gebruik de Pancetta bij uw spaghetti carbonara met lichtgezouten brood of in een bonenschotel. Succes verzekerd.
Pancetta D.O.P. Piccante is vacuümverpakt en wordt gekoeld verstuurd