Menu
EUR
Caputo Meel - Farina - Glutenvrij
€11,99 Incl. btw
Toevoegen aan winkelwagen
Caputo Meel - Farina - Glutenvrij
Caputo
(0)

Caputo Meel - Farina - Glutenvrij

€11,99 Incl. btw
Op voorraad

Glutenvrij meel speciaal voor het maken van italiaans brood, pizza, focaccia en gebak. het meel is een mix, gemaakt van rijst en aardappel zetmeel, rijst en boekweit bloem, suiker, verdikker en vezels. 
Ideaal voor pizza en brood en focaccia
1 kg. Lees meer.

1-2 Werkdagen
  • Gratis verzending vanaf €55
  • Eigen import
  • Honderden échte Italiaanse delicatessen
  • Direct uit voorraad

Productomschrijving

Meel - Farina - Glutenvrij

Glutenvrij. Il mulino di Napoli 1924

Glutenvrije meel speciaal voor het maken van italiaans brood, pizza, focaccia en gebak. het meel is een mix, gemaakt van rijst en aardappel zetmeel, rijst en boekweit bloem, suiker, verdikker en vezels. 

Meel met gekalibreerde korrelgrootte voor gemakkelijke hydratatie, uitstekende verwerkbaarheid. Voor zachte degen die hun luchtigheid en smaak behouden na het bakken. Het zetmeelmengsel is perfect uitgebalanceerd voor glutenvrije bereidingen.

Recept Glutenvrije Focaccia

500g Fioreglut Meel - Farina
365g Water op kamer temperatuur
15g  Caputo droge gist
1/2  Theelepel suiker
11g  Zout

Om te proeven extra vierge olijfolie
Om te proeven zout
Verse rozemarijn takjes

Los de gist op in een half glas warm water. Zeef het meel en voeg de gist, het zout en de suiker toe.
 
Meng alles goed doorelkaar.
 
Zodra het deeg plakkerig en glad is, bedek het met huishoudfolie en laat het minimaal 4 uur rijzen op een droge plaats.
 
Zodra de rijstijd voorbij is, stort u het deeg uit de kom op een werktafel en rolt u het goed uit. Sluit het nu en laat het minstens een half uur rusten.
 
Leg het deeg op een met bakpapier beklede bakplaat, tik met uw vingers om het deeg te verspreiden en goed te verdelen.
 
Laat het nog twee uur rijzen in de uitgeschakelde oven.
 
Breng op smaak met olie, grof zout en rozemarijn. Laat het nog een half uur rijzen.
 
Bak op 180° en plaats de pan in het onderste deel van de oven tot de knapperige korst ontstaat. Verplaats hem vervolgens nog eens 20 minuten naar de middelste plank. Als je tijdens het koken merkt dat het deeg een beetje droog is, voeg dan meer olie toe.
 
Buon Appetito!
 

Reviews

0/5
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
0 beoordelingen

Gerelateerde producten

Recent bekeken

Caputo Meel - Farina - Glutenvrij
Caputo
Meel - Farina - Glutenvrij
€11,99 €11,00
 

Specificaties

0/5
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
0 beoordelingen
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €55,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Beoordeel Caputo Meel - Farina - Glutenvrij

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »