Glutenvrij meel speciaal voor het maken van italiaans brood, pizza, focaccia en gebak. het meel is een mix, gemaakt van rijst en aardappel zetmeel, rijst en boekweit bloem, suiker, verdikker en vezels.
Ideaal voor pizza en brood en focaccia
1 kg.
Lees meer.
Glutenvrij. Il mulino di Napoli 1924
Glutenvrije meel speciaal voor het maken van italiaans brood, pizza, focaccia en gebak. het meel is een mix, gemaakt van rijst en aardappel zetmeel, rijst en boekweit bloem, suiker, verdikker en vezels.
Meel met gekalibreerde korrelgrootte voor gemakkelijke hydratatie, uitstekende verwerkbaarheid. Voor zachte degen die hun luchtigheid en smaak behouden na het bakken. Het zetmeelmengsel is perfect uitgebalanceerd voor glutenvrije bereidingen.
500g Fioreglut Meel - Farina
365g Water op kamer temperatuur
15g Caputo droge gist
1/2 Theelepel suiker
11g Zout
Om te proeven extra vierge olijfolie
Om te proeven zout
Verse rozemarijn takjes