De tarwebloem Farina Type “00” is extra fijn en dubbelgemalen en zo ontdaan van tarwezemelen. Je maakt er de heerlijkste pizza’s van. De fijne witte tarwebloem Farina Type “00” zorgt voor een glad en elastisch deeg.
Inhoud: Pak tarwebloem weegt 1 kg
Lees meer.
Meel 00 is het product dat wordt verkregen door het malen van de zachte tarwekorrel, dat veel wordt gebruikt bij het maken van brood en bij de productie van verse pasta.
Wanneer men aan pizza denkt, komt Napels vaak als eerste in gedachten. Veel gerenommeerde Napolitaanse pizzabakkers gebruiken dagelijks de "Pizzeria" bloem van Granoro om hun verrukkelijke pizza's te bakken. Deze bloem, farina di grano tenero tipo 00, is een zachte tarwebloem die bijzonder geschikt is voor lange rijstijden van meer dan 8 uur. Het is een pizzabloem van hoge kwaliteit met een goede hydratatie, ideaal voor het maken van een lichte en luchtige Napolitaanse pizza. Het resultaat is een zacht en elastisch deeg.
Het elastische gluten en het zachte zetmeel bevorderen de vorming van deeg met een uitstekende hydratatie, licht, perfect gerezen, en voldoen aan de eisen van de beste pizzabakkers. Ideaal voor de klassieke Napolitaanse pizza.
Farina Type “00” bezit veel magnesium voor stevige botten en spieren en veel vitamine B1 dat goed is voor het hart en je zenuwstelsel.