Menu
EUR
Gemignani Mediterraanse bruschetta met zwarte truffel 80 gram- Bruschetta Mediterranea con funghi e tartufo
€6,99 €6,29 Incl. btw
Toevoegen aan winkelwagen
Gemignani Mediterraanse bruschetta met zwarte truffel 80 gram- Bruschetta Mediterranea con funghi e tartufo
Gemignani
(0)

Gemignani Mediterraanse bruschetta met zwarte truffel 80 gram- Bruschetta Mediterranea con funghi e tartufo

€6,99
€6,29 Incl. btw
Op voorraad

Mediterrane bruschetta met zwarte truffel en oesterzwam
Ideaal voor met verrijken van een bruschetta, maar ook als smaakmaker voor vleesgerechten
Inhoud: 80 gram Lees meer.

1-2 Werkdagen
  • Gratis verzending vanaf €55
  • Eigen import
  • Honderden échte Italiaanse delicatessen
  • Direct uit voorraad

Productomschrijving

Mediterraanse bruschetta met zwarte truffel en oesterzwammen - Bruschetta Mediterranea con funghi e tartufo

Een ideale tapenade voor de bereiding voor bruschetta op basis van Cardoncelli paddenstoelen (oesterzwam) en zwarte truffel.

Deze tapenade voor bruschetta is ideaal voor het verrijken van bruschetta en hapjes. Het kan ook worden gebruikt voor het op smaak brengen van pasta's, filets of focaccia's.

Ingrediënten
Italiaanse Cardoncelli-champignons 70% (Pleurotus Eringii), olijfolie, gedroogde tomaten, aroma's, zout, zwarte zomertruffel 1% (Tuber Aestivum Vitt.) Or. Italië, peterselie, knoflook, peper.

Inhoud: 80 gram!

Reviews

0/5
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
0 beoordelingen

Recent bekeken

Specificaties

0/5
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
0 beoordelingen
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €55,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Beoordeel Gemignani Mediterraanse bruschetta met zwarte truffel 80 gram- Bruschetta Mediterranea con funghi e tartufo

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »