Linea 1986 "Extra vierge olijfolie “Monocultivar Taggiasca”
Deze delicate olie wordt uitsluitend geproduceerd uit olijven van de gewaardeerde “Monocultivar Taggiasca”.
De Taggiasca-olijf is klein van formaat en heeft een zoete en evenwichtige smaak.
De resulterende olie, het resultaat van handmatige oogst en het resultaat van heroïsche olijventeelt, is de beste synthese van onze valleien.
Alberti heeft donkere glazen fles geselecteerd om de olie tegen alle lichtbronnen te beschermen. Het heeft ook een T-dop met schenktuit, ideaal voor degenen die geen druppel van dit ongelooflijke product willen verspillen.
De extra vierge olijfolie “Monocultivar Taggiasca” heeft een strogele kleur en een licht fruitige smaak, met een sterke zoete sensatie en hints van amandel en pijnboompitten.
Geschikt voor degenen die niet van te intense oliën houden, het past heel goed bij elk type vis en meer.