Pesto gemaakt van amandel, verse basilicum, aubergine en echte olijfolie
Heerlijk zachte smaak, nootachtig zoete en rijke smaak
Lekker al saus voor pasta, garnering voor vlees en vis, op een toastje of als dip
Inhoud- 200 gram
Lees meer.
Deze groene pesto wordt gemaakt van amandelen, verse basilicum en aubergines, zonnebloemolie, knoflook en extra vergine olijfolie.
Inhoud | 200 gram |
Ingrediënten | 40% basilicum, amandelen, aubergine, zonnebloemolie, knoflook, zout en extra vergine olijfolie |
Gebruik | door de pasta, op een stokbroodje, als dip, bij een (tomaten)salade en als saus bij vleesgerechten |
Om de kwaliteit zo goed mogelijk te houden is het aan te raden deze pesto uit de buurt van licht en warmte te houden. De pesto is tenminste 12 maanden houdbaar. Na opening is het goed een scheutje olijfolie over de pesto te doen en het in de koelkast te zetten. Zo blijft de pesto, eenmaal geopend, extra lang goed.
"Helaas" en we spreken uit ervaring gaat zo'n potje altijd sneller op dan gedacht