Eeuwenoud traditioneel recept van de Toscaanse haasragout, gemaakt met ALLEEN vlees van hazen uit Toscane, vakkundig op smaak gebracht met traditionele kruiden
Heerlijk met tagliatelle pasta of op een crostini
Inhoud: 210 gram
Lees meer.
De kenmerkende scherpe smaak en de uitgesproken ‘wilde’ geur maken hazenvlees tot een specialiteit die gewild is bij echte wildliefhebbers. De Toscaanse traditie wordt, naast de "salmì"-versie, vooral doorgegeven via de ragù van de beroemde pasta alla Lepre, een veelgevraagd gerecht in typische lokale trattoria's.
Het is de moeite waard erop te wijzen dat er heel veel recepten zijn; voor deze versie hebben we, naar onze smaak, gekozen voor een zeer traditionele methode waarbij de smaak wordt gezoet met pure chocolade en deze aangenamer en minder vezelig maakt door te combineren met een beetje varkensvlees. We zijn er zeker van dat u het heerlijk zult vinden!
Combineert fantastisch met een stevige Italiaanse rode wijn.
Gebruik: Heerlijk met tagliatelle pasta of op een crostini
Inhoud: 210 gram, genoeg voor een hoofdgerecht voor 2 tot 3 personen
Over Toscana in Tavola
Sinds 1997 onderscheidt het inmiddels bekende merk TOSCANA IN TAVOLA het topassortiment van ambachtelijke productie in Castellina Marittima, provincie Pisa. Alle producten worden altijd volledig natuurlijk geproduceerd, verpakt in glazen potten, bereid zoals u dat thuis zou doen door een team van professionele koks en gecontroleerd volgens strenge kwaliteitsnormen. Bovendien hebben we sinds 2006 enkele BIO-producten ontwikkeld, gemaakt van zowel plantaardige als vleesingrediënten uit gecertificeerde biologische landbouw. Alsof dat nog niet genoeg is, wordt alles verkregen met alleen schone elektriciteit, afkomstig van 100% hernieuwbare bronnen. De nieuwe uitdaging die we met enthousiasme hebben besloten aan te gaan, wordt vertegenwoordigd door de zogenaamde „korte toeleveringsketen”: naast de productie die altijd volledig in Toscane heeft gelegen en het voortdurende onderzoek naar en heropleving van oude traditionele Toscaanse recepten, verhogen we geleidelijk het gebruik van lokale grondstoffen; op deze manier hopen we de authenticiteit van onze smaken verder te versterken en de economie van het prachtige gebied waartoe we behoren te helpen.