Glutenvrije tagliatelle pasta
Een glutenvrije pasta op basis van maismeel (90%) en rijstmeel (10%)
Inhoud: 400 gram
Lees meer.
Een meesterwerk van de culinaire traditie uit de Italiaanse streek Emilia-Romagna. De naam komt van het werkwoord "tagliare" - Snijden. Het pastamengsel wordt uitgerold tot een vel en dat wordt vervolgens in reepjes van 7-8 mm breed gesneden. Om vervolgens in het nestvorm gedraaid te worden. De tagliatelle wordt vaak gegeten met de klassieke Bolognese saus.
Een glutenvrij pasta met een authentieke, echte en gezonde smaak. Deze pasta zijn gemaakt van de beste mais- en rijstmeel soorten en vervolgens gemengd met water en de lucht uit Merano. Samen vormt dit een kwalitatief, authentiek en vooral lekker product van superieure kwaliteit.
Aan deze pasta zijn geen additieven toegevoegd.
Een exclusief recept, zonder additieven, langzaam drogend en bij lage temperaturen, garanderen een 100% Italiaanse volle smaak om van te genieten.
Geniet van uw heerlijke glutenvrije pasta op basis van maïs en rijstmeel!
Ingrediënten: Maismeel (60%) en Rijstmeel (40%)
Kan soja en lupine bevatten
Energiewaarde | 1535 kj (362 kcal) |
Eiwitten | 6.8 gr. |
Koolhydraten waarvan suikers | 80 gr.0.6 gr. |
Vetten waarvan verzadigd | 1.4 gr.0.2 gr. |
Vezels | 1.9 gr. |
Zout | 0.01 gr. |
Natrium | 0.004 gr. |