Glutenvrije Pappardelle all'uovo pasta -Eierpasta
Een glutenvrije pasta op basis van maismeel (45%), rijstmeel (30%), eieren (25%), water
Inhoud: 250 gram
Lees meer.
Een glutenvrij pasta met een authentieke, echte en gezonde smaak. Deze pasta zijn gemaakt van de beste mais- en rijstmeel soorten en vervolgens gemengd met water en de lucht uit Merano. Samen vormt dit een kwalitatief, authentiek en vooral lekker product van superieure kwaliteit.
Aan deze pasta zijn geen additieven toegevoegd.
Een exclusief recept, zonder additieven, langzaam drogend en bij lage temperaturen, garanderen een 100% Italiaanse volle smaak om van te genieten.
Geniet van uw heerlijke glutenvrije pasta op basis van maïs en rijstmeel en eieren!
Ingrediënten: Maismeel (60%), Rijstmeel (40%)en Eieren (25%)
Kan soja en lupine bevatten
Energiewaarde | 1602 kj (378 kcal) |
Eiwitten | 9.3 gr. |
Koolhydraten waarvan suikers | 74.5 gr.0.1 gr. |
Vetten waarvan verzadigd | 4.5 gr.1.5 gr. |
Vezels | 1.2 gr. |
Zout | 0.08 gr. |
Natrium | 0.003 gr. |