Glutenvrije fusilli pasta
Een glutenvrije pasta op basis van maismeel (90%) en rijstmeel (10%)
Inhoud: 400 gram
Lees meer.
Oorspronkelijk komt deze pasta uit de regio Molise. Fusili werd vooral in het verleden door de rijke families gegeten, omdat het met de hand werd bereid met behulp van een “spindel” die alleen de experts konden bedienen.
Fusilli leent zicht goed voor vleessauzen en voor koude pasta salades
Een glutenvrij pasta met een authentieke, echte en gezonde smaak. Deze pasta zijn gemaakt van de beste mais- en rijstmeelsoorten en vervolgens gemengd met water en de lucht uit Merano. Samen vormt dit een kwalitatief, authentiek en vooral lekker product van superieure kwaliteit.
Aan deze pasta zijn geen additieven toegevoegd.
Een exclusief recept, zonder additieven, langzaam drogend en bij lage temperaturen, garanderen een 100% Italiaanse volle smaak om van te genieten.
Geniet van uw heerlijke glutenvrije pasta op basis van maïs en rijstmeel!
Ingrediënten: Maismeel (60%) en Rijstmeel (40%)
Kan soja en lupine bevatten
Energiewaarde | 1535 kj (362 kcal) |
Eiwitten | 6.8 gr. |
Koolhydratenwaarvan suikers | 80 gr.0.6 gr. |
Vettenwaarvan verzadigd | 1.4 gr.0.2 gr. |
Vezels | 1.9 gr. |
Zout | 0.01 gr. |
Natrium | 0.004 gr. |