Glutenvrije caserecce pasta
Een glutenvrije pasta op basis van maismeel (90%) en rijstmeel (10%)
Inhoud: 400 gram
Lees meer.
Een zeer oude pastasoort uit Sicilië, die nu ook zeker heel populair is in Midden- en Zuid Italië. Deze pasta wordt ook wel "Fusilli artigianali" of "Fusilli a doppia" genoemd vanwege zijn gedraaide vorm. De pasta past perfect bij sauzen uit de Mediterrane traditie.
Een glutenvrij pasta met een authentieke, echte en gezonde smaak. Deze pasta zijn gemaakt van de beste mais- en rijstmeel soorten en vervolgens gemengd met water en de lucht uit Merano. Samen vormt dit een kwalitatief, authentiek en vooral lekker product van superieure kwaliteit.
Aan deze pasta zijn geen additieven toegevoegd.
Een exclusief recept, zonder additieven, langzaam drogend en bij lage temperaturen, garanderen een 100% Italiaanse volle smaak om van te genieten.
Geniet van uw heerlijke glutenvrije pasta op basis van maïs en rijstmeel!
Ingrediënten: Maismeel (60%) en Rijstmeel (40%)
Kan soja en lupine bevatten
Energiewaarde | 1535 kj (362 kcal) |
Eiwitten | 6.8 gr. |
Koolhydratenwaarvan suikers | 80 gr.0.6 gr. |
Vettenwaarvan verzadigd | 1.4 gr.0.2 gr. |
Vezels | 1.9 gr. |
Zout | 0.01 gr. |
Natrium | 0.004 gr. |