Na drie jaar vatrijping kan Balsamico Azijn van Modena PGI de INVECCHIATO aanduiding "dragen"
Het woord "AGED" op de voorkant van het label wordt een gecertificeerde garantie.
Inhoud 250 ml
Dikte 1,25 g/ml
Zuurgraad: 6%
Lees meer.
Na drie jaar vatrijping kan Balsamico Azijn van Modena PGI de INVECCHIATO aanduiding "dragen"
Het woord "AGED" op de voorkant van het label wordt een gecertificeerde garantie. De langzame rijping zorgt ervoor dat de vaten de unieke smaken en aroma's afgeven. De verpakking is elegant en verfijnd: elke fles wordt traditioneel met de hand gesloten met touw en zegellak.
Inhoud 250 ml
Dikte 1,25 g/ml
Zuurgraad: 6%
Perfect te gebruiken bij gemengde salades, pizza, marinades van vis en vlees, en omeletten
Over de producent, Famiglia Fiorini:
De oorsprong van Acetaia Cazzola en Fiorini gaat terug tot het begin van de 20e eeuw, 1919 om precies te zijn. Het bedrijf heeft altijd authentieke balsamicoazijn uit Modena geproduceerd in lijn met de traditionele kennis en productiemethodes. Met het gebruik van de druiven van het familiedomein Fiorini, (producent van traditionele balsamicoazijn van Modena DOP en Emiliaanse wijnen sinds 1919) slaagt het bedrijf erin om een volledige "controle van de toeleveringsketen" te behouden, waarbij de druiven het belangrijkste bestanddeel zijn.
De Balsamico Azijnen DOP en IGP, gerijpt en verfijnd voldoen het merk "Famiglia Fiorini" aan de hoogste kwaliteitsnormen en weerspiegelen ze de sterke passie en jarenlange ervaring in het produceren van traditionele Aceto Balsamico producten. Inmiddels staat de 5e generatie aan het roer. Het assortiment bestaat uit Balsamico Azijn van Modena I.G.P., DOP, dressings en crèmes op basis van Balsamico Azijn van Modena I.G.P. en wijnazijn.
Het bedrijf is IFS Higher gecertificeerd, wat betekent dat er een sprake is van een aantoonbare kwaliteit en voedselveiligheid. Er geproduceerd wordt met duidelijke werkinstructies waardoor kans op fouten aanzienlijk verminderd. IFS is ook erkend door het Global Food Safety Initiative (GFSI).