Gedroogde bakkersgist- Lievito secco- Glutenvrij
Caputo's Italiaanse bakkersgist kan droog en direct aan het deeg worden toegevoegd.
- Het is glutenvrij en daarom geschikt voor het maken van glutenvrij brood of gebak.
- De hoeveelheid gist is afhankelijk van de gewenste rijsduur van het deeg:
- Voor 500 gram bloem: 1 theelepel gist voor 12 uur rijzen.
- Voor 500 gram bloem: 2 theelepels gist voor 8 uur rijzen.
- Voor 500 gram bloem: 3 theelepels gist voor 4 uur rijzen.
- Bewaar de gist koel en droog. Na opening, bewaar het afgedekt met de plastic deksel in de koelkast en gebruik het binnen twee maanden.
- Caputo Gist is van nature glutenvrij. Actieve droge gist is perfect in combinatie met Caputo 00 meel. Made in Italy
INGREDIËNTEN
Bakkersgist (Saccharomyces Cerevisiae), emulgator (Sorbitan Monostearato E491)