Deze Fuet all’Aglio is een mooie mix van o.a. mager Italiaans varkensvlees, zwarte peper, zout en kruidnagel en heeft een milde knoflooksmaak.
De witte knoflookkorst is gewoon eetbaar en maakt de worst nog rijker van smaak.
100 gram
Lees meer.
Al sinds de 16e eeuw wordt het wekenlange fermentatieproces van de Fuet toegepast om vlees te conserveren. Het fermenteren geeft tegenwoordig de kenmerkende hartige salamismaak. De lange, dunne salamiworst is een hartige lekkernij om trots op te zijn.
Deze Fuet all’Aglio is een mooie mix van o.a. mager Italiaans varkensvlees, zwarte peper, zout en kruidnagel en heeft een milde knoflooksmaak. De witte knoflookkorst is gewoon eetbaar en maakt de worst nog rijker van smaak. De knoflooksalami is lekker bij de lunch of als antipasto in combinatie met olijven en geitenkaas.
Ingrediënten
Varkensvlees, smaakmakers, zout, plantaardige vezels, dextrose, knoflook 0,2%, specerijen. Antioxidant: natriumsascorbaat. Conserveermiddelen: kaliumnitraat en natriumnitriet.