Menu
EUR
Astorino Fileja pasta met pepertjes uit Calabrië, Fileja al peperoncino calabrese
€4,49 Incl. btw
Toevoegen aan winkelwagen
Astorino Fileja pasta met pepertjes uit Calabrië, Fileja al peperoncino calabrese
Astorino
(0)

Astorino Fileja pasta met pepertjes uit Calabrië, Fileja al peperoncino calabrese

€4,49 Incl. btw
Op voorraad

Fileja pasta met pepertjes uit Calabrië is gemaakt van 100% Italiaanse durum tarwe griesmeel en water
Inhoud: 500 gram
Kooktijd 11- 12 minuten
Van oorsprong een pastasoort uit de provincie Vibo Valentia, Calabrië, Zuid Italië Lees meer.

1-2 Werkdagen
  • Gratis verzending vanaf €55
  • Eigen import
  • Honderden échte Italiaanse delicatessen
  • Direct uit voorraad

Productomschrijving

Fileja pasta met pepertjes uit Calabrië

Fileja is een soort pasta typisch uit de provincie Vibo Valentia, Calabrië. Ze zijn gemaakt van griesmeel van harde tarwe en water en worden bereid door een vel pasta om een ​​dunne stok te wikkelen, waardoor een holle buis ontstaat van ongeveer 20 cm lang

Ingrediënten:
100% Italiaans Durum tarwe griesmeel (van harde tarwe) en water. Deze pasta soort is 100% natuurlijk.

Bevat Gluten

 

Kooktijd:
De kooktijd van de Fileja pasta met pepertjes  pasta is 11- 12 minuten. Fileja pasta met pepertjes  laat zich makkelijk koken. Tijdens het koken wel even roeren in de pan, zodat de pasta niet aan elkaar gaat plakken.

Durum Tarwe
De Fileja pasta met pepertjes  is gemaakt van 100 % durum tarwe dat wordt verbouwd in Zuid Italië, Crotone. Een grove, harde korrel. Door de hoge kwaliteit aan tarwe, het gebruik van bronzen mallen en langzame droogtijd, krijgt deze pasta zijn bekende 'bite'.

 

Over Pastificio Astorini Pasta

Een pakket Pasta Astorino vertelt de sfeer, de typischheid, de boerentraditie en de smaken uit het verleden en een stukje van Calabrische en Italiaanse gedachtegoed

Pastificio Astrino komt uit het agrarisch gebied in Calabrië, waar men nog rijk is aan allerlei familietradities.

Pasta maken is een kunst. Deze kunst is ontstaan ​​en ontwikkeld in de landelijke omgeving van Crotone. Een goed klimaat en vruchtbare grond zijn een van de belangrijkste ingrediënten. Deze streek wordt gekenmerkt door wijngaarden, olijfboomgaarden, bossen en graanvelden en water. Allemaal ideale omstandigheden voor het produceren van uitstekend graan.

Het gebruik van griesmeel van harde tarwe en het vakmanschap zijn de basiselementen die zorgen voor de beste kwaliteit van zowel verse als gedroogde pasta.

Door de combinatie van technologie en familietradities ontstonden typische streekproducten. Zoals de Macaroni met de beugel en de Cavatelli

In de loop der jaren hebben andere formaten, welkte typisch zijn voor ander Italiaanse regio’s, zijn intrede gedaan. Denk aan strozzapreti, fileja, trofie en orecchiette.

Reviews

0/5
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
0 beoordelingen

Recent bekeken

La Campofilone FETTUCCINE ELITE MET RODE CHILI - Pepperoncino
La Campofilone
FETTUCCINE ELITE MET RODE CHILI - Pepperoncino
€7,15 €6,56
 

Specificaties

0/5
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
0 beoordelingen
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €55,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Beoordeel Astorino Fileja pasta met pepertjes uit Calabrië, Fileja al peperoncino calabrese

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!