In het dorpje Campofilone, in het hart van de Italiaanse regio Marche, ligt deze pastafabriek
Eierpasta met paddenstoelen
Kooktijd: 1-2 minuten in kokend water of direct in hete saus
Eieren en durum tarwegriesmeel van eigen boerderij
Inhoud 250 gram
Lees meer.
Een van de meest populaire pasta ter wereld, vanwege hun veelzijdigheid en smaak die doet denken aan Italiaanse zondagse lunches, maakt Fettuccine "La Campofilone" het geschikt voor elk type smaakmaker, van de eenvoudigste tot de meest gewilde, vlees of groenten.
Nieuwsgierigheid: ze ontlenen de naam aan het werkwoord "snijden", omdat de traditie bereid wil worden door een dun stukje pasta te trekken, dat vervolgens wordt omgebogen en uiteindelijk wordt gesneden.
Met deze smalle lintpasta met eekhoorntjesbrood zet u in een handomdraai een restaurantwaardig gerecht op tafel. Combineert erg goed met onze notige olijfolie uit Puglia Lekker met een roomsaus, knoflook, ui en gebakken spekjes. Deze pasta met eekhoorntjesbrood is vervaardigd uit scharreleieren en durum tarwe. De pasta hoeft maar 1-2 minuten te koken voordat deze gaar is. Kook hem dus als een verse pasta voor het lekkerste resultaat!
De pasta’s laten zich dus het beste verwerken als verse pasta’s.
Voedingswaarde per 100 gram
Energie | 1544 Kj- 365 Kcal |
Vet | 4,5 g |
Koolhydraten | 66 g |
Suiker | 2,5 g |
Vezels | 4 g |
Ewitten | 16,6 g |
Zout | 0,13 g |