Menu
EUR
Gemignani Crème van eekhoorntjesbrood en witte truffel -Crema di funghi Porcini e Tartufo Bianco
€8,99 Incl. btw
Toevoegen aan winkelwagen
Gemignani Crème van eekhoorntjesbrood en witte truffel -Crema di funghi Porcini e Tartufo Bianco
Gemignani
(0)

Gemignani Crème van eekhoorntjesbrood en witte truffel -Crema di funghi Porcini e Tartufo Bianco

€8,99 Incl. btw
Op voorraad

Crème of saus met de delicate smaak van eekhoorntjes brood en witte truffel (ook wel de zomertruffel)
Te gebruiken bij voor voorgerechten, risotto's, polenta, verse pasta en bij filets, sint-jakobsschelpen en croutons.
Inhoud: 80 gram Lees meer.

1-2 Werkdagen
  • Gratis verzending vanaf €55
  • Eigen import
  • Honderden échte Italiaanse delicatessen
  • Direct uit voorraad

Productomschrijving

Crème van eekhoorntjesbrood en witte truffel - Crema di funghi Porcini e Tartufo Bianco

Een ware delicatesse van eekhoorntjesbrood en witte truffel zorgt voor een unieke smaakbeleving. De crème heeft een volle en romige truffelsmaak.

Een ideale crème voor voorgerechten, risotto's, polenta, verse pasta en bij filets, sint-jakobsschelpen en croutons. 

Voor een nog intensere smaak kiest u pasta met truffel.

Ingrediënten:
Eekhoorntjesbrood 80% (Boletus Edulis), olijfolie, Or.Italia Bianchetto-truffel 4% (Tuber Albidum Pico), aroma's, aardappelzetmeel, fijne witte truffel 1% (Tuber Magnatum Pico), zout.

 

Reviews

0/5
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
0 beoordelingen

Recent bekeken

Specificaties

0/5
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
0 beoordelingen
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €55,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Beoordeel Gemignani Crème van eekhoorntjesbrood en witte truffel -Crema di funghi Porcini e Tartufo Bianco

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »